X

Žurnālam “Mazajam Floristam” Jau 15 Gadi!

Jau 15 gadus kopā ar Jums!

Iznācis jaunais, 15.dzimšanas dienas 50(!) numurs “Mazajam Floristam”. Laika posmā, kad tik daudzi žurnāli ir dzimuši un arī izbeigušies, “Mazais Florists” ir varējis pastāvēt un pastāv. Šis ir vienīgais floristikas žurnāls visā Baltijā!

Paldies mūsu abonentiem, lasītājiem, interesentiem!

Pildot redaktores pienākumus, nācies piedzīvot dažādus poligrāfiskus, tipogrāfiskus, finansiālus un psiholoģiskus neparastus piedzīvojumus. Bet paldies visai mūsu radošajai komandai, kas vienmēr ar visu tiek galā, kopā esam spēks:

Vissirsnīgākais paldies un apsveikumi žurnāla idejas autorei un ilggadējai redaktorei Nadina Laukmane par ieguldīto darbu floristikas pasaulē, par uzticēšanos, par atbalstu, par visu, visu!

Paldies visiem cilvēkiem, kas vēlas sadarboties, darbu autoriem- floristiem un floristikas skolām, kas dalās ar savu dalībnieku darbiem un sasniegumiem: Floristikas Darbnīca Ziedulaiva, Ritas Garaissilas ziedu kārtošanas skola, Floristikas Meistardarbnīca “Grieta”, Rīgas dabaszinību skola, Bulduru dārzkopības vidusskola un daudzajiem Latvijas skolu floristikas pulciņu dalībniekiem un skolotājiem.

Lai arī turpmāk mums kopā izdodas !

Interesenti žurnālu var iegādāties preses servisa punktos vai redakcijā Rīgā, Matīsa ielā 76, tālr. 26158869, lētāk un ērtāk žurnālu abonēt Latvijas pasta mājas lapā: www.pasts.lv!

 

ZieduLaiva: